همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت

ارسال شده توسط وکیل پایه یک دادگستری در ۱۴۰۱-۰۸-۱۷
همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت
۳.۲
(۶۸)

حتما تا به امروز نام کانون اصلاح تربیت را شنیده اید. اگر اطلاعی در خصوص این کانون ندارید. حتما این مقاله را مطالعه کنید.بهترین وکیل خانواده در اصفهان همه اطلاعات لازم در خصوص کانون اصلاح و تربیت را در اختیارتان قرار خواهد داد.

کانون اصلاح و تربیت چیست؟

اگر بخواهیم کانون اصلاح تربیت را به طور ساده تعریف کنیم. مرکزی است جهت نگهداری، اصلاح و تربیت و تهذیب اطفال غیربالغ و بزهکار یا بزهکارانی که کمتر از ۱۸ سال تمام سن داشته باشند. اغلب نوجوانانی که به این مکان می آیند به جرمی مرتکب شده اند.

تاریخچه کانون اصلاح و تربیت

در ایران در سال ۱۳۴۷ در منطقه شمال غرب تهران واقع در محله شهرزیبا ساختمان و ابنیه اولین مجتع نگهداری اطفال بزهکار بنام (کانون اصلاح و تربیت کودکان و نوجوانان) تأسیس و شروع به فعالیت کرد. همانطور که در ابتدا مطلب بهترین وکیل خانواده در اصفهان بیان نمود. هدف این کانون ها نگهداری ، اصلاح و تربیت و تهذیب اطفال غیربالغ و بزهکار یا بزهکارانی که کمتر از ۱۸ سال تمام سن داشته باشند، بود. این کانون در سال ۱۳۷۰ مورد ارزشیابی علمی قرار گرفت و از سال ۱۳۷۲ تحولات جدیدی در آن به وجود آمد.

همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت

بخش های مختلف کانون

این کانون که بر طبق قانون مربوط به دادگاه اطفال بزهکار می شود. از بخش های مختلفی برخوردار است که این بخش هارا بهترین وکیل خانواده در اصفهان به صورت زیر بیان میکند:

کانون‌ها، بسته به نوع و هدفی که دنبال می‌کنند، می‌توانند بخش‌های مختلفی داشته باشند. برای اینکه بتوانم به طور دقیق به سوال شما پاسخ دهم، نیاز دارم بدانم منظور شما از “کانون” چیست. با این حال، به طور کلی، کانون‌ها معمولاً دارای بخش‌های زیر هستند:

  • بخش‌های عمومی و رایج در انواع کانون‌ها:

    • هیئت مدیره/هیات امنا/شورای مرکزی: این بخش، بالاترین مرجع تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری کانون است و مسئولیت کلی اداره و راهبری آن را بر عهده دارد. اعضای آن معمولاً از طریق انتخابات یا انتصاب برگزیده می‌شوند.
    • دبیرخانه/دفتر مرکزی: این بخش، مسئولیت امور اجرایی، اداری، هماهنگی و ارتباطات داخلی و خارجی کانون را بر عهده دارد. دبیر یا مدیر اجرایی، مسئول اصلی این بخش است.
    • واحد مالی/حسابداری: این بخش، مسئولیت مدیریت منابع مالی، بودجه‌بندی، دریافت و پرداخت‌ها، تهیه گزارش‌های مالی و نظارت بر امور مالی کانون را بر عهده دارد.
    • واحد روابط عمومی/ارتباطات: این بخش، مسئولیت برقراری و حفظ ارتباط با اعضا، رسانه‌ها، سایر سازمان‌ها و عموم مردم، اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و برنامه‌های کانون و مدیریت تصویر عمومی آن را بر عهده دارد.
    • واحد عضویت/سازماندهی: این بخش، مسئولیت جذب و ثبت نام اعضا، حفظ بانک اطلاعاتی اعضا، سازماندهی فعالیت‌های مربوط به اعضا و رسیدگی به امور آنان را بر عهده دارد.

    بخش‌های تخصصی و مرتبط با هدف کانون:

    علاوه بر بخش‌های عمومی، هر کانون بسته به نوع فعالیت و اهدافی که دنبال می‌کند، ممکن است بخش‌های تخصصی متعددی داشته باشد. در ادامه مقاله همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت به طور کامل به بررسی آن می پردازیم .به عنوان مثال:

    • کانون فرهنگی: ممکن است دارای بخش‌های هنری (مانند تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی)، ادبی، آموزشی، پژوهشی، کتابخانه و غیره باشد.
    • کانون صنفی: ممکن است دارای بخش‌های مربوط به حقوق اعضا، آموزش تخصصی، مذاکرات صنفی، رفاه و غیره باشد.
    • کانون دانشجویی: ممکن است دارای بخش‌های علمی، فرهنگی، ورزشی، هنری، اجتماعی، نشریات و غیره باشد.
    • کانون وکلا: ممکن است دارای کمیسیون‌های تخصصی مختلف در زمینه‌های حقوقی (مانند حقوق کیفری، حقوق مدنی، حقوق تجارت و غیره)، بخش کارآموزی، بخش معاضدت قضایی و غیره باشد.
    • کانون بازنشستگان: ممکن است دارای بخش‌های مربوط به امور رفاهی، بهداشتی، گردشگری، حقوق بازنشستگان و غیره باشد.

    برای اینکه بتوانم پاسخ دقیق‌تری به شما بدهم، لطفاً نوع کانون مورد نظر خود را مشخص کنید. به عنوان مثال، آیا منظور شما کانون وکلا است؟ یا کانون فرهنگی؟ یا نوع دیگری از کانون؟ با دانستن نوع کانون، می‌توانم بخش‌های تخصصی آن را نیز به تفصیل شرح دهم.

«لازم به ذکر است که در هر قسمت محل نگهداری دختران از پسران مجزا خواهد بود. و همچنین در مورد اطفالی که دادگاه برای جلوگیری از تبانی و یا سایر جهات قانونی نگهداری انفرادی آنان را ضروری بداند. و یا اطفالی که هنوز توسط واحد پذیرش و تشخیص بررسی نشده باشند. تحت نظر واحد انتظامات به طور انفرادی در قسمت زندان مجرد کانون نگهداری خواهند شد. و نیز حداقل سن افراد برای نگهداری در این ‌‌‌‌کانو‌ن ۱۲ سال می‌باشد.» 

ساختار اداری و مدیریتی کانون

از لحاظ ساختاری کانون اصلاح و تربیت از بخشهای مختلفی تشکیل که بهترین وکیل خانواده در اصفهان به شرح بیان میکند:

  • امور مدیریت داخلی و مددکاری
  • بهداری و مرکز مشاوره و سالن ملاقات
  • امور فرهنگی و آموزش
  • اداری ، مالی ، خدماتی
  • امور انتظامی

«در حال حاضر کانون زیرمجموعه اداره کل زندانهای تهران بوده و به عنوان یک مجتمع تربیتی نوجوانان زیر ۱۸ سال (دختر و پسر) را نگهداری می کند .»

واحد اندرزگاه

باید بدانید در این کانون ها واحدی وجود دارد به نام اندرزگاه که بهترین وکیل اصفهان در این خصوص بیان میکند که هر هفته شخصی به نام اندرزگو با بچه های شرور و سابقه دار صحبت میکند و آنها را مورد موعظه و نصحیت قرار میدهد. در واقع مشاوری است که مشکلات اخلاقیشان را گوشزد میکند و به آن ها در حل مشکلاتشان کمک خواهد کرد. و با تقویت قوه ایمان آنان را از ارتکاب مجدد جرم باز می دارد. البته کم لطفی است اگر فعالیت های فرهنگی، آموزشی، حرفه ای مددجویان را نادیده بگیریم.

تحصیل در کانون

همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت

 در این بخش از مقاله همه چیز درباره کانون اصلاح و تربیت آمده که اطفال بزهکار در این کانون ملزم هستند که در کلاس های درسی شرکت کنند. در واقع در این کانون ها تحصیل فراموش نمیشود. کلاس های نهضت سواد آموزی برای اطفال بی سواد و کسانی که مدتی از تحصیل دور بودند نیز وجود دارد. گفتنی است که امکان تحصیل تا پایان مقطع راهنمایی در این کانون ها وجود دارد.

از نظر بهترین وکیل خانواده در اصفهان آموزش اطفال در کانون فقط جهت شرکت در امتحانات می باشد، چرا که، ممکن است برخی از اطفال در حین تحصیل در مدرسه و یا خارج از آن محیط مرتکب جرم میشوند. و به ناچار باید چند ماهی را در کانون به سر ببرند. به همین جهت و به منظور جلوگیری از وقفه حاصل بین مدت تحصیل، به این قبیل دانش آموزان آموزش لازم داده می شود. تا بتوانند در امتحانات مربوطه شرکت نمایند. این کلاس ها توسط معلمان آموزش و پرورش اداره و در صورت موفقیت در امتحانات به آنان گواهینامه مربوطه داده خواهد شد.

بخش زندان

برخی بر این باورند که در بخش زندان این کانون ها از برنامه های تربیتی و اصلاحی، آموزشی و حرفه ای خبری نیست. در حالی این بخش مشابه دیگر بخش های کانون از تمام برنامه های تربیتی و اصلاحی و آموزشی و.. بروردار است. تنها تفاوت این بخش با دیگر بخش ها امکانات رفاهی و آموزشی محدود آن است. بهترین وکیل کیفری در اصفهان تعداد ملاقات محدود تر را یکی از تفاوت ها میداند.

 

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

Average rating ۳.۲ / ۵. تعداد آرا: ۶۸

تا حالا رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

نوشته شده توسط وکیل پایه یک دادگستری تاریخ ارسال ۱۴۰۱/۰۸/۱۷ 1 نظر 10679 نمایش دسته کیفری

دیدگاه کاربران

محمد صادق در تاریخ ۱۴۰۳/۲/۶

عالی


مطالب مرتبط