وکیل مواد مخدر اصفهان

ارسال شده توسط وکیل پایه یک دادگستری در ۱۴۰۰-۰۶-۱۴
۵
(۳)

مواد مخدر نام عمومی برای انواع متنوعی از داروها، سایکو اکتیوها و ترکیبات شیمیایی طبیعی و سنتتیک است که معمولاً خاصیت تسکین دهنده و سرخوش کننده دارند و اغلب به دلیل احتمال ایجاد وابستگی به مصرف جزء مواد اعتیادآور طبقه‌بندی می‌شوند.خرید و فروش، جابجایی و پنهان کردن مواد مخدر در اکثر نقاط جهان ممنوع می‌باشد و برای آن مجازات در نظر گرفته شده‌است.اصفهان بعنوان شاهراهی برای عبور مواد مخدر به نقاط مختلف کشور آمار کشف مواد مخدر زیادی دارد و به همین جهت اشخاصی که مرتکب جرائم مواد مخدر میگردند به دنبال وکیل مواد مخدر اصفهان میگردند.

انواع متنوعی از مواد مخدر و اعتیادآور وجود دارند و به همین دلیل در طول زمان فرد مصرف‌کننده ممکن است برای بدست آوردن حس سرخوشی مقدار مصرف خود را افزایش دهد یا روی به مصرف ماده مخدر قوی‌تر بیاورد. همچنین اگر میزان وابستگی به مخدر در فردی بالا باشد احتمال سر زدن اعمال خشونت‌آمیز برای رسیدن به مواد نیز محتمل است.

سرعت تأثیر گذاری مواد مخدر

از منظر وکیل مواد مخدر اصفهان اثرات انواع مواد مخدر به نقل از ویکی پدیا شکل زیر است:

  1. خوردن: بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
  2. تزریق کردن در رگ:بین ۱۵ تا ۳۰ ثانیه
  3. تزریق کردن در ماهیچه: بین ۳ تا ۵ دقیقه
  4. استنشاق: بین ۵ تا ۸ ثانیه
  5. ریختن در چشم: بین ۳ تا ۵ دقیقه

انواع مواد مخدر

تنوع مواد مخدر بسیار زیاد است اما وکیل مواد مخدر اصفهان میگوید مهمترین آنها به شکل زیر است :

مت‌آمفتامین (شیشه)

مت‌آمفتامین یک داروی محرک اعصاب است که جزو کلاس فنتیلامین می‌باشد. از جمله آثار موقت مصرف مت‌آمفتامین بی‌خوابی، افزایش تمرکز، کاهش خستگی و کاهش اشتها می‌باشد. آمفتامین‌ها نوعی از سایکو اکتیوهای محرک هستند.

عوارض: در کوتاه مدت سبب احساس اضطراب، افسردگی و خستگی می‌شود، افزایش ضربان قلب و تنفس، اختلال در دید، خشکی دهان، سرگیجه و خشونت، مرگ ناگهانی و سکته قلبی شده و در دراز مدت سبب توهم، وحشت‌زدگی، کاهش وزن، آسیب به مغز و حافظه، تشنج و مرگ می‌شود.

کوکائین

کوکائین گرد سفید رنگی که از برگ‌های خشک شده گیاه کوکا به‌دست می‌آید. خطرات: استنشاق آن از راه بینی سبب آسیب به پره میانی بینی شده و در آن ایجاد حفره می‌کند. آنقدر خطرناک است که با اولین مصرف می‌تواند سبب سکته قلبی شود. مشکلات تنفسی، آسیب به ریه، تشنج و مرگ ناگهانی. در دراز مدت نیز سبب پارانوئید، توهم، خشونت و کاهش وزن می‌گردد. به مغز و قلب نیز آسیب جدی می‌رساند. کوکائین یک ماده محرک اعتیادآور قوی است و مستقیماً بر مغز اثر می‌گذارد. وابستگی روانی و جسمی به کوکائین حتی پس از یک بار مصرف به وجود می‌آید.[۱] از برگ گیاه کوکا، آلکالوئید کوکائین استخراج می‌شود که در پزشکی به عنوان بی‌حس‌کننده موضعی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

کراک کوکائین

نوعی ماده مخدر با منشأ کوکائین می‌باشد و باور بر این است که از اوائل دهه ۸۰ میلادی ابداع شده‌است. کراک به صورت تکه‌های بلور است که به صورت تدخینی مصرف می‌شوند. در ترکیب آن، نمک کلرید آمونیوم و مقدار کمی آب وجود دارد. برای افزایش حجم کراک در تولید آن از بی‌کربنات سدیم (جوش شیرین) هم استفاده می‌شود. کوکائینی که از فرایند تخلیص کراک بدست می‌آید درجه خلوص بالائی دارد

سرکوب کننده‌ها

سرکوب کننده‌ها

و مسکن‌ها

خطرات: اعتیاد آور، کاهش انرژی، اختلال حافظه و فراگیری می‌کند، افسردگی، بی‌خوابی و کاهش میل جنسی.

تریاک

خصوصیاتی شبیه هروئین دارد و از گیاهی به نام کوکنار یا خشخاش گرفته می‌شود. با مصرف آن ابتدا نوعی خوشحالی زودگذر به شخص دست می‌دهد. پس از آن مرحله منفی آغاز می‌شود که فرد را به مصرف مجدد تریاک وامی‌دارد. حرکات ارادی معتاد پس از مرحله اول کند می‌شود و شخص نسبت به امور بی‌تفاوت می‌شود. مصرف تریاک می‌تواند باعث مسمومیت حاد و مزمن شود.

مرفین

مرفین که از تریاک گرفته می‌شود و به دو صورت مایع و پودر مصرف می‌گردد که ماده‌ای خواب‌آور است و اثرات مشابه آن دارد. داروی مرفین یک ماده ضد درد قوی که می‌تواند باعث ایجاد حس سرخوشی و لذت جسمی شود و وابستگی ایجاد کند. آمپول مرفین در دردهای شدید مانند درد ناشی از سکته قلبی تزریق می‌شود.

هروئین

هروئین از خشخاش بدست می‌آید، شکل تغییر یافته مرفین است. خطرات: این ماده مخدر می‌تواند موجب تهوع و استفراغ شود. بسیار اعتیادآور است. استعمال بیش از حد تنفس را متوقف کرده و سبب مرگ می‌شود. چون با موادی همچون گچ، آرد، تالک و غیره ترکیب می‌گردد استعمال تزریقی آن سبب ایجاد حساسیت در بدن و خارش شدید می‌شود. صدمه به قلب و عروق خونی، عفونت، هموروئید و سوء تغذیه، آسیب به کبد و کلیه از عوارض شایع این ماده به‌شمار می‌آیند.

کراک هروئین

این ماده مخدر یا هروئین فشرده نوعی ماده مخدر به صورت تکه‌های بلور با منشأ هروئین می‌باشد که در جنوب غربی آسیا متداول است.

این مخدر به مدت چند سال به یکی از محبوب‌ترین ماده‌های مخدر ایران تبدیل شد و جای تریاک را گرفت و در افغانستان نیز رقیبی برای هروئین به‌شمار می‌رود. شیوهٔ مصرف آن به دلیل امکان استفاده از سنجاق و سوزن نسبت به هروئین آسان‌تر، اما اعتیاد آن بسیار شدیدتر است.

متادون

متادون یک دارو است که به دلیل خاصیت ضد درد و ضد سرفه ای که دارد، برای ترک اعتیاد به بسیاری از مواد مخدر مانند هروئین و مورفین به کار می‌رود.

عوارض: در دوزهای بالا سبب کما و مرگ می‌گردد.

دزومرفین

مخدر دزومرفین که با نام کروکودیل نیز شناخته می‌شود یک ماده مسکن قوی با اعتیاد و عوارض جانبی بالا می‌باشد.

مشتقات شاه‌دانه

حشیش

حشیش به‌صورت تکه‌های جامد، از رزین گیاه شاهدانه می‌باشد، قهوه‌ای یا مشکی است.

خطرات کوتاه مدت: احساس سردرگمی، اضطراب، هراس، بدگمانی، توانایی یادگیری کاهش می‌یابد، هماهنگی حرکات مختل می‌شود.

خطرات دراز مدت: پارانوئید، اسکیزوفرنی، جنون، روان‌پریشی، افسردگی و اضطراب، استعمال آن همراه با سیگار سبب آسیب جدی به ریه‌ها می‌گردد.

ماری‌جوانا

ماری‌جوانا از گل گیاه شاهدانه بدست می‌آید و دارای یک ترکیب سایکو اکتیو به نام THC است. سرشاخه‌های گلدار گیاه شاهدانه را که حاوی مقادیر بالا THC می‌باشد که این ماده در کشورمان بیشتر به اسم «گل» شناخته می‌شود.

توهم‌زاها

اغلب توهم‌زا‌ها وابستگی ایجاد نمی‌کنند و در دسته مخدرها قرار نمی‌گیرند ولی به دلیل اینکه ممکن است برای عده‌ای اثرات خوشایند داشته باشند، احتمال اینکه مورد مصرف تفننی یا حتی اعتیاد گونه قرار گیرند وجود دارد. همچنین بیش‌مصرفی اغلب توهم‌زاها خطراتی را نیز می‌تواند داشته باشد که گاهی ممکن است سلامتی فرد را تهدید جدی کنند. ترکیبات توهم‌زا (Hallucinogen) به ۳ گروه اصلی تقسیم‌بندی می‌شوند:

تغییر و اختلال در خلق و خو، ادراک و حواس بینایی، شنوایی و احساسات، اختلال در درک زمان و مکان، در بعضی موارد همراه با ترس و وحشت، القاء حالت رؤیا. مثال: ال اس دی و دی‌ام‌تی.

اکستازی

اکستازی (ECSTASY) یکی از رایج‌ترین داروهای مورد استفاده در پارتی‌ها و مهمانی‌های شبانه است.خطرات: گرمازدگی، افزایش شدید گرمای بدن که بسیار خطرناک است، فرد برای رفع تشنگی ممکن است آب فراوان بنوشد که این خود سبب رقیق شدن بیش از حد خون و از میان رفتن تعادل سدیم خون شده و سبب تورم اعضاء بدن همچون مغز و در نهایت مرگ فرد می‌شود، پس از یکی دو روز بعد فرد احساس افسردگی و خستگی می‌کند، سبب آسیب به کبد، کلیه و مغز می‌شود، توهم گویی، استفراغ، تشنج.

ادله اثبات جرایم مرتبط به مواد مخدر

طبق گفته وکیل مواد مخدر در اصفهان ما دو دسته کلی ادله اثبات جرایم مرتبط به مواد مخدر داریم:

۱- ادله عام که شامل اقرار و شهادت شهود می شود.
۲- ادله خاص که علم قاضی ، قرائن و امارات ، کارشناسی و ادله بیوژنتیک را شامل می شود که علت تمایز این دو ادله با یکدیگر این بوده که ادله عام در جرایم کیفری اصولاً یکسان بوده و این در حالی است که در ادله خاص بکارگیری و نحوه انجام این دلایل منحصر به هر جرمی بوده و با دیگر جرادم نیز متفاوت است.
البته نکته حائز اهمیت این است که دعاوی کیفری ادله عام از اهمیت بسیاری بالایی برخورد دار بوده و تعیین کننده ترین ادله برای مسیر یک دادرسی معمولاً ادله عام می باشد.

مجازات مواد مخدر

جرم انگاری کردن مواد مخدر توسط قانون گذار به منظور حفظ نظم و آرامش جامعه و نهایتاً برخورد با مجرمین است که در قانون مبارزه با مواد مخدر ضمانت اجرا های سنگینی برای این جرایم در نظر گرفته است که عبارتند از :

الف) اعدام


– جرایم موضوع بند های ۴ ،۵ ، ۶ ماده ۵ مطابق با شرایط مندرج در این بندها
– در صورتی که مجموع مواد مخدر موضوع بند های ۱ و ۲ ۳ ماده ۴ در اثر تکرار به بیش از ۵ کیلو گرم برسد جرم موضوع ماده ۶
– خرید و فروش و توزیع بیش از ۳۰ گرم هروئین و … جرم موضوع بند ۶ ماده ۸
– در صورتی که مجموع مواد مخدر موضوع بند های ۱ تا ۵ ماده ۸ در اثر تکرار بار چهارم به ۳۰ گرم برسد جرم موضوع ماده ۹
– جرم موضوع ماده ۱۱

ب) حبس

– جرایم موضوع مواد ۲-۴-۵-۶-۸-۹-۱۲-۱۴-۲۱-۲۲-۲۳-۲۶-۲۷-۴۰

ج ) شلاق

– جرایم موضوع مواد ۲-۳-۴-۵-۸-۹-۱۲-۱۶-۱۹-۲۰-۲۱-۲۲-۲۶-۲۷-۴۰

د) جزای نقدی

– جرایم موضوع مواد ۲-۳-۴-۵-۸-۱۴-۱۶-۱۹-۲۰-۴۰

ه ) مصادره اموال

– بند ۴ ماده ۴ و تبصره ماده ۴، بندهای ۴-۵-۶ ماده ۵، بند ۶ ماده ۸ و تبصره ۱ ماده ۸، ماده ۱۳، ماده ۱۴، ماده ۴۰

وکیل مواد مخدر در اصفهان

در ایران در زمینه مواد مخدر احکام بسیار سنگین و جدی تصویب شده است پس در نتیجه افرادی که به هر دلیل و نحوی به عنوان متهم شناخته شده و با این جرایم درگیر شده اند دارای مجازات سنگینی خواهند بود .

بنابراین هر زمانی که با چنین پرونده های درگیر شده هرگز بدون وکیل متخصص مواد مخدر در دادگاه حاضر نشوید. حسین یاوری یکی از وکلای مواد مخدر در اصفهان است که میتواند گزینه مناسبی جهت دفاع از شما در پرونده تان بشاد بنابراین بدون نگرانی پرونده های خود در این زمینه را میتوانید به وی بسپارید.

تلفن جهت رزرو نوبت صرفاً بصورت حضوری : ۰۹۱۳۳۹۴۰۴۳۰

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

Average rating ۵ / ۵. تعداد آرا: ۳

تا حالا رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

نوشته شده توسط وکیل پایه یک دادگستری تاریخ ارسال ۱۴۰۰/۰۶/۱۴ 2 نظر 1858 نمایش دسته کیفری

دیدگاه کاربران

مهتاب حسینی در تاریخ ۱۴۰۱/۴/۲۸

سلام اقای وکیل من میخواهم حبس همسرم به جریمه دیگر تبدیل شود عاجزانه کمک میخواهم

وکیل پایه یک دادگستری در تاریخ ۱۴۰۱/۴/۲۸

سلام.امکان تبدیل حبس وجود ندارد.اما حضورا تشریف بیارید بررسی کنم


مطالب مرتبط